Στην τέταρτη διοργάνωση των Packaging Awards της Boussias Communication σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας, βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις για την καινοτομία τους στο σχεδιασμό συσκευασίας, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, την τεχνολογία που αξιοποιήθηκε και τις διαδικασίες, που προσδίδουν αξία σε ολόκληρη την αλυσίδα της συσκευασίας ενός προϊόντος. Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα βραβεία τους και να φωτογραφηθούν την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, στο Tzaferi 16.
Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Αντώνης Ποταμίτης, Πρόεδρος ΔΣ, Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος WEST δήλωσε: «Δεδομένου της αξίας του Packaging στον κύκλο πώλησης των προϊόντων, η καινοτομία συσκευασίας είναι από άποψη προϊόντος αλλά και υπηρεσίας, ζωτικής σημασίας για την ικανοποίηση των καταναλωτών. Οι νέες εξελίξεις στη συσκευασία προσφέρουν νέες προοπτικές για τη μείωση των απωλειών, τη διατήρηση της ποιότητας, την προστιθέμενη αξία και τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις εταιρείες, που διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν».
Στα βραβεία συμμετείχαν εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Σε αυτό το πλαίσιο, στα μεγάλα βραβεία της διοργάνωσης η εταιρεία La Petite Jumelle αναδείχθηκεPackaging Company (Supplier) of the Year, η THE BRANDHOUSE, Brand of the Year, ενώ η MILK Branding Professionals αναδείχθηκε ως Packaging Design of the Year.
Το πρωτοποριακό The Wine Barrel διακρίθηκε στην διοργάνωση The packaging awards με δύο βραβεία.
Αναλυτικότερα :
Χρυσό Βραβείο στη κατηγορία – Innovation in Cartonboard Packaging / Καινοτομίες στη Συσκευασία από Χαρτόνι
Ασημένιο Βραβείο στη κατηγορία – Sustainable Packaging / Σχεδιασμός Βιώσιμων Συσκευασιών.
Το The Wine Barrel διακρίθηκε για την παράτολμη καινοτομία η οποία όρισε μια νέα τάξη πραγμάτων στην κατηγορία. Φιλοσοφία μας είναι ο καταναλωτής να απολαμβάνει ένα εξαιρετικής ποιότητας κρασί σε μια πρακτική και πρωτότυπη συσκευασία.